Sta naast Israël!

Projecten

Voedselhulp

Koop een voedselkaart

In tijden van crisis brengt solidariteit krachtige verandering teweeg, en dat is precies wat er is gebeurd in het prachtige, maar door oorlog getroffen, Hartland. We riepen u op om een extra inspanning te leveren en te doneren voor voedselkaarten. Uw vrijgevigheid heeft een verschil gemaakt dat diep wordt gevoeld.

Dankzij uw gulle bijdragen hebben we een aanzienlijke hoeveelheid voedselkaarten kunnen aanschaffen, waarmee we gezinnen ondersteunen die zwaar zijn getroffen door de financiële lasten van de oorlog. Elke voedselkaart vertegenwoordigt een waarde van ongeveer €125,-, wat een directe impact heeft op degenen die het hardst getroffen zijn.

Deze voedselkaarten zijn niet zomaar financiële steun; het zijn blijk van hoop, een teken van solidariteit uit de wereld en een bewijs dat, in de moeilijkste tijden, mensen uit de wereld Israëlieten willen ondersteunen. De oorlog heeft veel families in het Hartland financieel getroffen. Deze voedselkaarten zullen een aanzienlijke last verlichten, waardoor ze zich kunnen concentreren op het herstellen en weer opbouwen van hun leven.

De waarde van elke kaart gaat verder dan de financiële steun. Het is een boodschap van compassie, een uitgestoken hand in tijden van nood. Uw vrijgevigheid heeft niet alleen gezinnen geholpen om voedsel op tafel te krijgen, maar heeft ook een gevoel van gemeenschap versterkt, een herinnering dat we samen staan in de moeilijkste momenten.

Namens de getroffen gezinnen in het Hartland willen we onze oprechte dankbaarheid uitspreken. Uw steun heeft een verschil gemaakt, en het laat zien hoe krachtig gemeenschappen kunnen zijn als ze verenigd zijn in mededogen.

Blijf alstublieft betrokken, want uw steun is van onschatbare waarde. Samen kunnen we blijven bijdragen aan positieve verandering en hoop brengen in de levens van degenen die het het hardst nodig hebben. Dank u wel voor uw vrijgevigheid en solidariteit.