Sta naast Israël!

Projecten

Plant een boom

Geef Leven aan het Hartland: 

In het adembenemende Hartland van Israël, waar geschiedenis en belofte samenkomen, biedt de kans om een boom te sponsoren een unieke mogelijkheid om deel uit te maken van een duurzaam en betekenisvol initiatief. Of het nu gaat om een fruitboom, olijfboom, een hele boomgaard of zelfs een wijngaard, uw bijdrage draagt bij aan de vruchtbare toekomst van deze regio.

1. Een Symbool van Hoop:

Een gesponsorde boom in het Hartland vertegenwoordigt meer dan alleen bladeren en takken. Het is een symbool van hoop, groei en veerkracht te midden van uitdagingen. Door een boom te sponsoren draagt u bij aan het weven van een groen tapijt van belofte en profetie in dit historisch doordrenkte land.

2. Fruitbomen:

De vruchten van een fruitboom reiken verder dan de smaakpapillen. Ze vertellen het verhaal van geduld, zorg en de beloning van de oogst. Door een fruitboom te sponsoren, draagt u bij aan duurzame landbouwpraktijken en versterkt u de voedselzekerheid in het Hartland.

3. Olijfbomen:

Olijfbomen zijn niet alleen een essentieel onderdeel van de cultuur, maar ook van de economie. Door een olijfboom te sponsoren, draagt u bij aan de productie van hoogwaardige olijfolie en ondersteunt u lokale gemeenschappen. Uw bijdrage helpt de traditie van eeuwenoude olijfgaarden voort te zetten. En heel bijzonder: u draagt bij aan het vervullen van de profetieen uit de Bijbel.

4. Een Boomgaard voor Overvloed:

Het sponsoren van een hele boomgaard gaat verder dan individuele bomen. Het creëert een weelderige oase van overvloed, waar gemeenschappen kunnen genieten van diverse vruchten en waar de lokale economie wordt gestimuleerd. Een mooi project voor een groep of een gemeente!

5. Wijngaard:

Een wijngaard symboliseert niet alleen de kunst van het wijnmaken maar ook de rijke erfenis van het land. Het sponsoren van een wijngaard draagt bij aan de bloei van de wijnindustrie en biedt kansen voor economische groei. Druiven, wijnranken en wijngaarden, alweer een bijbels thema en een profetie waar u als gemeente of groep aan kunt bijdragen.

6. Impact op Gemeenschappen:

Uw bijdrage aan het sponsoren van een boom gaat verder dan de boom zelf. Het heeft een directe impact op lokale gemeenschappen door werkgelegenheid te genereren, duurzame landbouwpraktijken te bevorderen en de algehele welvaart te vergroten.

7. Persoonlijke Betekenis:

Het sponsoren van een boom biedt ook een persoonlijke betekenis. Het kan een gedenkteken zijn, een viering van het leven (chai!) of een manier om uw verbondenheid met het Hartland van Israël uit te drukken.

Hoe te Sponsoren:

  • Kies het type boom dat u wilt sponsoren: fruitboom, olijfboom, boomgaard of wijngaard.
  • Geef uw budget door. Let hierbij op dat het gaat om een totaal project, dus niet alleen de boom en de aanplantkosten. Het gaat om meer, zaken zoals water, bemesting, benodigde infrastrutuur doen ook mee. Een enkele boom kost al snel een paar honderd euro. Bij de aanleg van een gaard wordt de prijs per boom of plant natuurlijk lager
  • Nog andere wensen? Laat het weten
  • Laat in de mail uw n.a.w. gegevens achter met uw telefoonnummer

U kunt ons mailen met uw vragen of plannen. Wij zoeken in overleg met Nati Rom een project wat het beste bij u past.