Sta naast Israël!

over ons

Missie

Israel Heartland heeft als missie het ondersteunen van de zwakkeren in de Joodse samenleving van het Heartland of Israel.

Het is onze missie om onjuiste informatie en haat tegen het Heartland actief te bestrijden. We zetten ons in om antisemitisme en de praktijk van boycots, desinvesteringen en sancties tegen te gaan. Wij streven naar het versterken van een wereldwijd netwerk van supporters van het ‘Heartland of Israel’ door bewustwording en educatie.

Daarnaast heeft Israel Heartland als missie om mensen zowel in Nederland als wereldwijd te informeren over het Heartland, waarbij we streven naar een gebalanceerde en feitelijke voorlichting.

Projecten

Project voorbeelden

Natuurlijk hebben we onze gedachten al laten gaan. Nati heeft verschillende ideeën. Hieronder enkele voorbeelden.

Landbouw

 Het land ligt klaar om bewerkt te worden. Geheel volgens de profetieeën in de bijbel. Hoe mooi is het om bij te dragen aan een profetie?

Planten

Wijngaarden, olijfgaarden of heeft u zelf een idee? Begin bij de aankoop van de grond, of koopt u met uw gemeente een x aantal wijnranken?

Bouw

Helpt uw gemeente mee een heel dorp te bouwen? Of een medisch centrum. Gaat u liever voor infrastructuur? Ofwel op dit terrein is heel veel te doen in het Hartland