Sta naast Israël!

over ons

Missie

Missie

De kern van onze missie is een ondersteuning te zijn voor de joden in de gebieden Judea en Samaria, het ‘Heartland of Israël’.

Visie

We staan voor een Bijbelse basis ten opzichte van de genoemde gebieden. In Genesis 12:6-7 staat: En Abram trok door dat land heen tot aan de heilige plaats bij Sichem, tot de eik van More. De Kanaänieten woonden toen in dat land. Toen verscheen de HEERE aan Abram en zei: Aan uw nageslacht zal Ik dit land geven. Toen bouwde hij daar een altaar voor de HEERE, Die hem verschenen was.

Strategie

Onze ambitie is om met onze middelen, een bloeiend en boeiend Hartland te realiseren. Een plek waar joden kunnen bouwen aan hun gemeenschap, gezinnen, hun werk en waar ze het land weer begaanbaar, bewoonbaar, begroeid en dus leefbaar kunnen maken.

Projecten

Project voorbeelden

Natuurlijk hebben we onze gedachten al laten gaan. Nati heeft verschillende ideeën. Hieronder enkele voorbeelden.

Landbouw

 Het land ligt klaar om bewerkt te worden. Geheel volgens de profetieeën in de bijbel. Hoe mooi is het om bij te dragen aan een profetie?

Planten

Wijngaarden, olijfgaarden of heeft u zelf een idee? Begin bij de aankoop van de grond, of koopt u met uw gemeente een x aantal wijnranken?

Bouw

Helpt uw gemeente mee een heel dorp te bouwen? Of een medisch centrum. Gaat u liever voor infrastructuur? Ofwel op dit terrein is heel veel te doen in het Hartland