Sta naast Israël!

Doneren

Gideon held

Doel

Nati Rom en zijn organisatie, de Israëlische stichting Or Ami, ondersteunen pioniers in het Bijbelse Heartland van Israël, Judea en Samaria. Er zijn verschillende projecten in Judea & Samaria waar de aandacht naar uit gaat. U kunt ze vinden onder de projecten.

Om deze projecten vast te ondersteunen, hebben we het Gideon Helden Programma opgezet.
Een minimale deelname aan het Gideon helden programma is er niet, wel een streefbedrag: €100 per maand per Gideon held.

GIDEON held worden?

Maandelijkse automatische afschrijvingen kunnen wij nog niet automatisch verwerken. Tot die tijd vragen wij de Gideon helden zelf de maandelijkse donatie te agenderen bij uw eigen bank. Graag met vermelding van “Gideon held” en laat ons per mail even weten dat u mee doet.

Onze stichting heeft een ANBI status, dus uw gift is aftrekbaar voor de belasting.

Bunq bank
Rekeningnummer: NL69 BUNQ 2064836853
Op naam van: Stichting Israël Heartland in Nederland
Voor het geval u het nodig heeft: bic/swift: BUNQNL2AXXX

Projecten

Hoe wordt uw donatie besteed?

Wij werken samen met Nati Rom. Nati heeft een eigen stichting in Israël, Stichting Or Ami. Tot op heden gaan alle ontvangen donaties naar deze stichting.

Voedselkaart

Voor sommige gezinnen in het hartland was het al een uitdaging om rond te komen. De oorlog heeft dit nog verder verslechterd, armoede komt steeds vaker voor in het Hartland.

Onrecht aanpakken

Wij zetten in op het juridisch aanvechten van ongerechtvaardigde maatregelen in het Heartland of Israel. Nati is advocaat, hij zet zich pro-deo in voor vele bewoners van Judea & Samaria

Verdediging

Door de oorlog is er een toename van geweld in Judea & Samaria. Hammas roept op tot dezelfde gruweldaden die de start gaven voor deze oorlog. Wij ondersteunen de verdediging van vele dorpen en steden.