Sta naast Israël!

2 gewonden bij schietpartij in Gush Etzion

19 mrt 2024 | Nieuws

Een schietincident tussen de Gush Etzion Junction en Migdal Oz, in Judea, ten zuiden van Bethlehem) resulteerde vanmiddag (dinsdag) in twee gewonden, waarbij één persoon in de borst werd geschoten en naar een ziekenhuis in Jeruzalem werd geëvacueerd. Het tweede slachtoffer liep naar verluidt een schotwond op in de schouder.

De IDF Woordvoerder meldde: “Er is een schietincident gemeld in het gebied van de Gush Etzion Junction. De terrorist is geneutraliseerd.”
“Tijdens de aanval raakten twee Israëlische veiligheidstroepen gewond en beiden werden bij bewustzijn naar een ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.”

Yaron Rosenthal, de voorzitter van de regionale raad van Gush Etzion, reageerde door te zeggen: “Deze campagne is een strijd van de Zionistische beweging tegen de Arabische vijand, die in alle delen van het land wordt gevoerd.”

“Het Gush Etzion-gebied staat al bijna een eeuw aan de frontlinie van de Staat Israël. Onze verankering op deze heilige berg zal blijven groeien. Dit is ons ware antwoord op het moorddadige terrorisme. Ik wens een volledig herstel voor de gewonden,” voegde Rosenthal eraan toe.

Nieuwsbrief