Sta naast Israël!

Nati Rom gearresteerd (en weer vrijgelaten!)

5 mrt 2024 | Nati Rom, Nieuws

Nati Rom werd gearresteerd op het politiebureau van Netivot. Hij was daar aanwezig om een minderjarige cliënt bij te staan. Nadat hij heel lang had moeten wachten om haar te spreken zag hij haar in de gang lopen onder begeleiding van een politie agent.

Hij ging naar haar toe en vertelde haar dat ze niets moest zeggen totdat ze met hem had gesproken ( Het recht van iedere gedetineerd). Hierop werd Nati gearresteerd wegen het hinderen van een politieman in functie! Nati werd na enkele uren weer vrijgelaten omdat hem helemaal niets te verwijten viel.

Hij was wel geschokt over het voorval. Hij vind dat zijn rechten als advocaat geschonden zijn. Hij vind het triest om te zien dat er met harde hand werd opgetreden tegen diegenen die rechtvaardig protesteren.

Nieuwsbrief