Sta naast Israël!

Wat gebeurd er met uw donaties?

8 nov 2023 | Nieuws, Projecten

Voedselkaarten

We hebben u gevraagd extra te doneren voor onder andere voedselkaarten én dat heeft u gedaan! Er is een hele stapel voedselkaarten gekocht om gezinnen te ondersteunen die financieel zwaar getroffen zijn door de oorlog. Elke kaart in deze stapel heeft een waarde van ongeveer €125,-. U heeft vele gezinnen in het Hartland verder geholpen. Hieronder geeft Nati Rom meer uitleg.

Minidrone met nachtzicht

Voor de beveiliging van dorpen en steden in het Hartland zijn extra hulpmiddelen nodig die kunnen zien in het donker. Dankzij uw donaties zijn er verschillende minidrones aangeschaft. Deze drones helpen de beveiligers enorm in het donker. In de video hieronder laat Ruben, het hoofd van de beveiliging, zien hoe de drone werkt. Aan het einde van de video hoort u beide mannen roepen: “Todah Rabah” en “Am Yisrael Chai”. Deze boodschap is speciaal voor u! Het betekent: “Bedankt” en “Het volk Israël leeft!”

 

Nieuwsbrief