Sta naast Israël!

Hoe is het met Nati?

2 nov 2023 | Nati Rom

Het is de afgelopen dagen moeilijk om contact met Nati te krijgen. Naast dat hij druk bezig is met het organiseren van allerlei zaken voor de verdediging in het Heartland, het bezoeken van soldaten enz. moet hij ook nog regelmatig optreden als advocaat. Laatst had hij een zaak van een soldaat die op verlof samen met zijn familie door Arabieren werd aangevallen. De situatie was zo dreigend dat de soldaat genoodzaakt was zijn wapen te gebruiken. Nati vertegenwoordigt deze soldaat.

Leuk om te vermelden dat er gisteren via WhatsApp foto’s en een video werd verstuurd van de bouw van een wachtoren met barak voor soldaten in het Heartland. Deze uitkijktoren is mede met uw donatie gebouwd en dient ter verdediging van het Heartland. Hartelijk dank voor uw donatie hiervoor mede namens Nati natuurlijk. Uw financiële hulp wordt zeer gewaardeerd en blijft ook de komende tijd nog hard nodig.
Verder post Nati regelmatig berichten en updates op Facebook. Naast veel positieve reacties worden er een heleboel rare, vieze, ziekmakende en rondom antisemitische reacties gepost. Deze worden zoveel mogelijk door onze twee moderators verwijderd. Het verwijderen van deze haatberichten kost veel tijd, soms wel tot een half uur voordat alles weg is, dit om aan te geven hoeveel drek er gepost wordt.
Veel van u volgen hem op Facebook of krijgen zijn berichten en video’s via WhatsApp en weten al deze dingen al, wilt dit ook? volg Nati dan via Facebook, X, YouTube (klik hier) of WhatsApp.

Nieuwsbrief