Sta naast Israël!

Levens redden

13 okt 2023 | Nieuws

Het is moeilijk om Nati Rom te spreken te krijgen. Toen we hem eindelijk kort spraken, gaf hij aan bezorgd te zijn. De vreselijke situatie waarin Israël en het Hartland zich momenteel bevinden, draait nu om overleven, letterlijk. Nati maakt zich zorgen over het welzijn van zijn broeders en zusters in Judea & Samaria. Omdat het leger normaal gesproken voor bescherming zorgt, hebben ze nu echter vele andere taken.

Zoals te zien is op de foto, draagt Nati een wapen. Dat is niet voor de sier. Vandaag heeft Hamas opgeroepen om zoveel mogelijk Joden te doden. Hamas heeft ook leden in Judea & Samaria, wat zorgt voor hevige onrust. Geïsoleerde dorpen in het Hartland en gebieden waar Israëliërs in de minderheid zijn, vormen een gemakkelijke prooi voor moordenaars zegt Nati. Daarom is gebed in eerste instantie van essentieel belang. Bid om bescherming en om wonderen in het Hartland. Bid dat de God van Israël ingrijpt. Als u geen woorden meer heeft, proclameer dan de psalmen en de profeten, en help de God van Israël zijn beloften te herinneren. De beloften voor Israël, het Hartland en Jeruzalem.

Mensen vragen Nati vaak wat ze kunnen doen om te helpen. Nati heeft aangegeven dat er vooral behoefte is aan levensreddende materialen, zoals drones, zaklampen, schijnwerpers, camera’s en andere middelen voor de burger-eenheden. Hoewel Nati zich bewust is van uw zeer royale bijdragen tot nu toe, hoopt hij ook op uw steun in de komende maanden. De verwachting is namelijk dat wat nu gebeurd slechts het begin is van een langdurige oorlogsperiode.
Doneer: https://bunq.me/StichtingIsraelHeartland

Nieuwsbrief