Sta naast Israël!

Situatie In het Hartland

8 okt 2023 | Nieuws

Zoals veel van jullie hebben kunnen zien in de filmpjes van Nati is de situatie ook daar erg gespannen. Het staat onder dit bericht, als je het nog niet hebt gezien. Omdat veel, jonge, mensen zijn opgeroepen voor militaire dienst blijven er weinig achter om de dorpen in Judea en Samaria te verdedigen tegen een eventuele aanval van hamas of fatah vanuit de hun omringende dorpen. Jongemannen daar gaan niet in dienst dus er is een overmacht tegen een minderheid die achtergebleven is. Ook zijn de Palestijnen beter bewapend. Dit omdat de regering de pioniers niet toestaat veel wapens te hebben en aan de andere kant doen zij niks tegen de vele wapens die de Palestijnen bezitten.

Nati Rom vraagt financiële steun om voedsel en andere benodigdheden te kunnen kopen voor de soldaten die zijn opgeroepen. Verder vraagt hij financiële steun om drones en camera’s en verrekijkers te kunnen kopen voor de verdediging van de dorpen in Judea en Samaria. Hij vertelt hierover in onderstaand filmpje. Verder is er een pagina aangemaakt waarop u uw financiële steun kunt geven. Deze vind u hieronder.

Wat we verder doen is het oproepen tot gebed. We zien dit ook onder andere groepen gebeuren en dat is geweldig. Dat we met elkaar zowel in gebed als financieel het hartland/Israël kunnen ondersteunen zoveel als mogelijk is.

Nieuwsbrief