Sta naast Israël!

De huidige situatie in Israël

8 okt 2023 | Nieuws

Op dit moment komen er steeds meer beelden naar buiten op social media van mensen die zijn gegijzeld, verminkt of vermoord. Ook zijn er meer en meer beelden van familieleden die filmpjes posten over hun vermiste of vermoorde familieleden. Het is onbeschrijfelijk wat zich daar allemaal gisteren heeft afgespeeld.

Op dit moment vinden er nog steeds raketaanvallen plaats en wordt het zuiden zoveel mogelijk geëvacueerd en worden de laatste verzetshaarden opgeruimd. Ik denk dat er op regeringsniveau en militair niveau nu heel hard wordt nagedacht en gepland over het vervolg van deze oorlog want dat er wat gaat gebeuren dat staat vast. In ieder geval heeft de staat Israël officieel de oorlog verklaard aan Hammas.

Ook in het noorden blijft het onrustig. Er zijn wat schermutselingen geweest tussen Hezbollah en het IDF het likt op dit moment rustig maar blijft situatie zeer gespannen.

Nieuwsbrief