Sta naast Israël!

Joodse extremisten?

7 aug 2023 | Nieuws

In de regio Benjamin werd een Joodse herder geconfronteerd met intimidatie en aanvallen door ruim 300 Arabieren uit een nabijgelegen stad. Nadat hij om hulp had geroepen, kwamen verschillende van zijn vrienden om de situatie te kalmeren. Echter, de Arabieren werden versterkt door tientallen andere aanvallers, die de Joodse groep belaagden met stenen, knuppels en brandbommen. Hierdoor raakte de herder ernstig gewond, had hij aan een schedelbasisfractuur en was zijn toestand kritiek. Vlak voordat hij het bewustzijn verloor, loste de herder, als waarschuwing, een schot in de lucht.
De Israëlische politie verscheen de volgende ochtend aan het ziekenhuisbed van de herder. Hij was eerder gearresteerd, vermoedelijk zelfs in de ambulance, omdat het schot dat hij had afgevuurd een van de aanvallende terroristen doodde die probeerde hem te doden.

Een vriend van de herder werd eveneens gearresteerd, terwijl Israël de situatie rondom het schietincident onderzoekt. Een vreemde zaak, want aan de Arabische kant werd in eerste instantie niets onderzocht. Het linkse blok in Israel en de V.S. riepen om het hardst dat de Joodse terroristen/extremisten opgepakt moesten worden, zonder enig grondig onderzoek! Ofwel de mannen werden veroordeeld voor onrechtmatig schieten en uitgemaakt voor Joodse extremisten. Zonder dat de rechter de verdachten schuldig had verklaart! Een enkel bericht van dien aard verscheen ook in het Nederlandse nieuws.

De advocaat van beide mannen, Nati Rom, benadrukt dat ze handelden uit zelfverdediging, omdat ze in de veronderstelling verkeerden dat hun leven in gevaar was. Palestijnse Arabieren voeren bijna dagelijks aanvallen uit op Joden in het Hartland, waarbij ze trachten hen te lynchen. Sinds het begin van 2023 zijn er al 26 Israëli’s omgekomen door toedoen van Arabische terroristische aanvallen.
Beide mannen zijn door toedoen van Nati Rom vrijgelaten en teruggekeerd naar huis.

Het zijn dan ook geen Joodse extremisten, maar Joodse bewoners van het Hartland van Israël!

Dit is een goed voorbeeld van het werk van Nati: onrecht bestrijden in het Hartland. Ook deze zaak heeft hij pro deo gedaan, de schaapherder had geen  mogelijkheid deze rechtszaak te betalen. De kosten van deze rechtszaak zijn erg hoog, politie en andere overheidsinstanties zijn maar liefst 9 keer in beroep gegaan! De bijkomende kosten betaald Nati allemaal zelf. En dat is mogelijk omdat u hem ondersteund.

Dus namens Nati en de 2 herders uit Benjamins velden: BEDANKT!

Nieuwsbrief