Sta naast Israël!

Oorlog in het Hartland

15 nov 2022 | Achtergrond, Nieuws

Als je alleen het nieuws bijhoudt via de normale Nederlandse kanalen dan hoor je af en toe iets uit Israël. Dan is dit bericht wellicht een donderslag bij heldere hemel. Maar er wordt op diverse fronten gevochten. Er vallen slachtoffers. Het is de dagelijkse realiteit in het Hartland van God. De strijd is oneerlijk door de verslaglegging. Want bij ieder nieuwsverslag dat wordt gedaan in Nederland lijkt het alsof Israël of haar inwoners schuldig zijn aan deze oorlog.

Aanvallen op burgers, soldaten en politie

Eén van de meest voorkomende gruwelijkheden zijn de vele aanvallen op de Joodse inwoners en ordebewakers van het Hartland. Mensen worden aangevallen met messen, stenen of zwaar vuurwerk. Auto’s en bussen worden aangevallen met stenen en Molotov-cocktails. Bijna dagelijks zijn er gewonden, maar soms zijn er ook doden te betreuren, zoals vandaag in Ariël.

https://youtube.com/shorts/WV4WOQ6jSgc?feature=share 

Terreur

Al maanden lang ruimt de IDF (Israëlische leger) bijna iedere dag terreurcellen op. Deze cellen bevinden zich met name in en bij Nablus (Sichem) en in en bij Hebron. Er worden wapens, munitie en geld gevonden. Natuurlijk worden deze terreurcellen niet zonder slag of stoot opgepakt. Bijna iedere dag zijn er vuurgevechten, omdat er tijdens zoekacties met scherp geschoten wordt door leden van deze terreurcellen. Aan beide kanten vallen hierbij doden.

Illegale bouw van Arabische woningen op Israëlisch grondgebied

Volgens de bijbel hoort het Hartland bij Israël, laten we daar duidelijk over zijn. De wereld ziet dat anders en regelmatig wordt er gewezen op de Oslo-akkoorden. Volgens deze akkoorden is C-gebied in Judea en Samaria volledig van Israël. Toch wordt er in deze gebieden met een razend tempo gebouwd door Arabieren. Het afgelopen jaar is de illegale Arabische bouw maar liefst met 80% toegenomen! In aantallen betekent dat dat er 5.535 bouwwerken werden geplaatst. Daartegenover, volgens de zelfde Oslomethode gemeten, werden er 406 bouwwerken door Israëliërs gebouwd. De afgelopen 20 jaar werden er 4.382 bouwwerken door Israëliërs gebouwd. In minder dan een jaar tijd is er dus het tegenovergestelde gebeurd van wat er in Nederland in het nieuws wordt geroepen….. Wat er echt gebeurd is dat juist de Arabieren land stelen. Dit kan alleen maar met hulp vanuit Europa. En ja, ook Nederland helpt hier actief aan mee. En ja, ook kerken (Wereldraad van kerken) en christelijke politieke partijen (CDA & CU) werken actief in mee in de oorlog door forse subsidies te geven voor bouw, helaas aan de Arabische kant.
Bron: de aantallen komen uit een artikel van Israël Today

 

Nieuwsbrief