Sta naast Israël!

Nati komt in juni naar Nederland!

31 mei 2022 | Nati Rom

Shalom vrienden van het Hartland van Israël,

EINDELIJK, na meer dan 2 jaar komt Nati voor 3 dagen naar Nederland. Nati gaat op 3 verschillende locaties in Nederland een lezing geven over het Hartland van Israël, op uitnodiging van Christenen voor Israël:

13 juni 20:00 uur Drachten (De Schakel, Klokhuislaan 12, 9201JE Drachten)
14 juni 20:00 uur Apeldoorn (Ev. Zendingsgemeente Menorah, Paslaan 11, 7311 AH , Apeldoorn)
15 juni 20:00 uur Nijkerk (Maranathakerk, Henri Nouwenstraat 14, 3863 HV, Nijkerk)

Voor het maken van een reservering, zie hieronder.

De uitdagingen en bedreigingen zijn op dit moment groot in het Hartland, misschien nog wel groter dan voorheen! Het is juist nu belangrijk dat wij als vrienden van het Hartland van Israël ons verenigen en samen op alle mogelijke manieren het Hartland gaan steunen.

Nati zou het fantastisch vinden om jullie op één van deze avonden te zien.

Nati persoonlijk spreken?

Er is overdag ruimte om Nati persoonlijk te spreken. Dit om bestaande vriendschappen te onderhouden en te vernieuwen, maar zeker ook om te kijken op welke manieren u Nati en het Hartland van Israël kunt ondersteunen. Nati is op zoek naar Gideons; mensen of groepen mensen die hem maandelijks willen ondersteunen.

Nati spreekt Engels. Mocht u geen Engels spreken, geen probleem, er is een tolk beschikbaar!

Wilt u ongeveer 1 uur lang Nati persoonlijk spreken? De planning is nog niet rond, maar waarschijnlijk is Nati 13 juni ‘s middags en ‘s avonds voor de lezing beschikbaar in Drachten, 14 juni ‘s ochtends bij Assen, ‘s middags en ‘s avonds voor de lezing in Apeldoorn en 15 juni de hele dag en ‘s avonds voor de lezing is hij beschikbaar in Nijkerk.

Wilt u Nati spreken? Stuur dan een mail met uw n.a.w. gegevens, telefoonnummer, de gewenste datum en het gewenste dagdeel naar arjen@israelheartland.nl. We hopen iedereen in te kunnen plannen. U ontvangt een bevestiging via e-mail met de exacte lokatie en tijdstip.

Nieuwsbrief