Sta naast Israël!

En toen werd het stil?

16 nov 2021 | Nieuws

Het is inmiddels een tijd geleden dat u de eerste nieuwsbrief van St. IsraelHeartland heeft ontvangen. Sinds die tijd zijn er een aantal dingen gebeurd. We hebben een Zoom meeting met Nati gehad waarin hij vertelde over de nieuwe stichting wat precies de doelen zijn en wat hij graag wil bereiken. Ook hebben we toen een Pesacha-ctie gedaan waarmee voedselkaarten zijn gekocht ter ondersteuning van mensen die met Pesach weinig tot geen boodschappen konden betalen. Verder zijn er ook een aantal losse giften via onze tijdelijke rekening binnengekomen waarvoor onze dank. Echter na verloop van tijd bleek het, vanwege regels van de bank, niet langer mogelijk om deze tijdelijke rekening te gebruiken.

Ja we konden niet veel meer beginnen zonder een eigen bankrekening. Hierbij kwam ook nog eens dat een aantal banken ons geen rekening wilden of konden geven. Of dit met Israël of met nieuwe regels te maken heeft weten we nog steeds niet. Daarbij kwam ook dat Nati vanwege COVID-19 niet fysiek naar Nederland kon.

Goed nieuws

Sinds kort hebben we een rekening bij Bunq kunnen openen de gegevens vindt u hieronder.
Bunq bank
Rekeningnummer : NL69BUNQ2064836853
Op naam van: Stichting Israël Heartland
Voor het geval u het nodig heeft: bic/swift: BUNQNL2AXXX
We zijn nog bezig om alle online betalingsmogelijkheden aan te vragen we verwachten u hier binnenkort meer over te kunnen melden. Als u op dit moment een donatie zou willen doen, wat wij zeer op prijs stellen natuurlijk, dient u dat voor nu zelf via u eigen bank te regelen.

Nieuwsbrief