Sta naast Israël!

ZOOM meeting met Nati Rom 24 maart

23 mrt 2021 | Nieuws

Nieuwe stichting i.s.m. Nati Rom

Zoals u misschien weet heeft Nati Rom zich teruggetrokken uit Lev Haolam en is er sinds kort een nieuwe stichting actief onder naam Israël Heartland.
Deze stichting heeft net als Lev Haolam als doel het ondersteunen van de pioniers in het hartland. Echter niet dmv van het (ver)kopen van producten maar d.m.v. van eenmalige giften en/of vaste maandelijkse sponsoring van projecten.

ZOOM meeting met Nati Rom

Om de stichting te introduceren en onder u bekend te maken willen we op 24 maart 2021 een zoommeeting houden om 20:00 uur. Tijdens deze meeting zal de nadruk op Pesach liggen, hieronder vind u daar meer informatie hierover.
Indien u wilt deelnemen aan deze meeting stuur dan een mail naar info@israelheartland.nl U ontvangt dan een zoomlink in uw mail.

Pesach hulp

Ons eerste project heeft alles te maken met Pesach. Wij vragen uw aandacht voor het volgende:
De pioniers in Judea en Samaria leven onder uitdagende omstandigheden. Naast het leven in gebieden met schaarse infrastructuur en terreur wordt er zeer hard gewerkt, maar ondertussen zijn de gevolgen van de Coronacrisis ook merkbaar.
Sommige pioniers hebben geen baan meer en andere worden geconfronteerd met de alsmaar stijgende kosten voor levensonderhoud. Maar in de gemeenschappen is goed zicht op elkaar, men weet welke gezinnen het moeilijk hebben en nauwelijks of zelfs niet kunnen rondkomen van eigen inkomsten. Hier houdt het natuurlijk niet op want men helpt elkaar zoals de Torah leert: heb je naaste lief!

En juist in deze tijd, de voorbereidingstijd van Pesach, mogen ook wij deze gemeenschappen helpen! Dat vinden wij een bijzonder voorrecht!

Onze hulp betekend meer dan u denkt. Of zoals Nati Rom het zei, uw hulp is “a triple mitswe”

Uw helpt Judea & Samaria.
U versterkt het Hartland, doordat de gezinnen kunnen blijven wonen in Judea & Samaria
U helpt gezinnen met het voorbereiden op Pesach en het feest te vieren zoals de Torah het beschrijft

Hulp wordt gegeven in de vorm van tegoedbonnen voor noodzakelijke levensmiddelen en Pesach. Gezinnen die het erg moeilijk hebben ontvangen tegoedbonnen met een waarde die ligt tussen de €125 – €250. We willen nu minimaal 100 gezinnen helpen.

Naar donatiepagina

Nieuwsbrief